“EEN CULINAIRE SMAAKBELEVING OP DE PLEK WAAR ONZE PRODUCTEN VANDAAN KOMEN”

In de koeienstal

9 november 2011

Puur Smaak Diners verwelkomt je op 19 november voor een diner in stal. Tussen de koeien dekken we een lange tafel. We verleiden u met exclusief vier gangen diner die in het teken zal staan van de producten van de boerderij. Jeroen de Zeeuw van Bramasole Wijnen schenkt bij iedere gang een passende wijn.

Thema

Koeien

Chef

NIVEN KUNZ
Restaurant NIVEN*

Locatie

Hoeve Biesland: Bieslandseweg 1, Delfgauw

Eerlijk
& lokaal

Een unieke diner ervaring

  • Aperitief en amuse
  • Rondleiding op de boerderij
  • 4-gangen diner tussen de koeien
  • Topwijnen passend bij de gerechten
  • Afsluiting met koffie en thee

“UNIEKE LOCATIES, PRACHTIGE PRODUCTEN EN PERSOONLIJK GASTVROUWSCHAP...EEN GARANTIE VOOR EEN AVOND PUUUR GENIETEN!”

LOCATIE

HOEVE BIESLAND

We gaan naar de biologisch dynamische boerderij van De familie Duijndam in Delfgauw, Een biologisch boerenbedrijf gerund op een bijzondere manier op een unieke locatie.

CHEF-KOK

Niven Kunz, Restaurant Niven*

Puur Smaak Diners verwelkomt Chef-kok Niven Kunz.Niven raakte op zijn zeventiende geïnteresseerd in koken op sterrenniveau nadat hij ‘Pure Passie’ had gelezen van Jonnie Boer, chefkok en eigenaar van ‘De Librije’. Niven: ‘het sprak me aan dat hij alles zelf maakt. Ik ben met de trein naar Zwolle gegaan en heb gevraagd of ik een week stage bij hem mocht lopen. Een jaar later werd ik in dienst genomen.’ In 2005 kookte de toen 24-jarige Niven Kunz restaurant ‘t Raethuys in Wateringen naar een Michelinster. Eind 2009 herhaalde hij dit kunstje voor zijn restaurant in Rijswijk.