“EEN CULINAIRE SMAAKBELEVING OP DE PLEK WAAR ONZE PRODUCTEN VANDAAN KOMEN”

De tomatenkas

8 oktober 2011

​Voor dit eerste diner hebben we een uitzonderlijke lokatie gevonden. We nodigen u uit in de Westlandse kassen. Welkom binnen in de imposante kas van tomatenkweker Roel de Bakker.

We leiden u langzaam langs de trossen tomaten met een aperitief en een amuse. Daar staat een feestelijk gedekte tafel klaar. We verleiden u met exclusief vier gangen diner die helemaal in het teken zal staan van de tomaat. Jeroen de Zeeuw van Bramasole Wijnen schenkt bij iedere gang een passende wijn.

.

.

Thema

Tomaten

Chef

NIVEN KUNZ
Restaurant NIVEN*

Locatie

Prominent Tomatenkas: Van der Dussenstraat, Kwintsheul

Eerlijk
& lokaal

Een unieke diner ervaring

  • Aperitief en amuse
  • Rondrit door de tomatenkas
  • 4-gangen diner tussen de tomaten
  • Topwijnen passend bij de gerechten
  • Afsluiting met koffie en thee

“UNIEKE LOCATIES, PRACHTIGE PRODUCTEN EN PERSOONLIJK GASTVROUWSCHAP...EEN GARANTIE VOOR EEN AVOND PUUUR GENIETEN!”

LOCATIEProminent Tomatenkas

Welkom binnen in de imposante kas van tomatenkweker Roel de Bakker in het Westland. Hier worden op de meest verantwoorde duurzame manier al vele jaren heel veel tomaten gekweekt.


CHEF-KOK

Niven Kunz, Restaurant Niven*

Puur Smaak Diners verwelkomt Chef-kok Niven Kunz.Niven raakte op zijn zeventiende geïnteresseerd in koken op sterrenniveau nadat hij ‘Pure Passie’ had gelezen van Jonnie Boer, chefkok en eigenaar van ‘De Librije’. Niven: ‘het sprak me aan dat hij alles zelf maakt. Ik ben met de trein naar Zwolle gegaan en heb gevraagd of ik een week stage bij hem mocht lopen. Een jaar later werd ik in dienst genomen.’ In 2005 kookte de toen 24-jarige Niven Kunz restaurant ‘t Raethuys in Wateringen naar een Michelinster. Eind 2009 herhaalde hij dit kunstje voor zijn restaurant in Rijswijk.

.

.