“MET PUUR SMAAK DINERS WILLEN WE DE AFSTAND TUSSEN MENS EN ETEN VERKLEINEN.”

Frambozen

24 september 2016

We nodigen u uit in de Frambozenkwekerij van Ard Zwinkels. Aan de feestelijke gedekte tafel die staat tussen de bloeiende frambozenplanten verleiden we u met vernieuwende topgerechten. Creative gerechten met innovative bereidingen van framboos van Michiel de Bruijn.

Thema

Award Winning Raspberries

Chef

MICHIEL DE BRUIJN
Chefs on Tour

Locatie

Awardraspberries: Veilingweg 1, 2678 LN De Lier

Eerlijk
& lokaal

Een unieke diner ervaring

  • Aperitief en amuse in de proeftuin
  • Rondleiding in de kwekerij
  • 4-gangen Frambozendiner
  • Topwijnen passend bij de gerechten
  • Afsluiting met koffie en thee

“OP ZOEK NAAR DE ULTIEME SMAAK-BELEVING MET VERSE KRUIDEN IN DE HOOFDROL”

​​​LOCATIE

AwArd raspberries, frambozen met een goed verhaal

Op 1 mei 2014 is Ard Zwinkels gestart met zijn eigen frambozenteeltbedrijf: AwArd Raspberries. In De Lier (‘t Westland) heeft hij een kas gehuurd van 1,2 hectare. De frambozen zijn groter dan andere frambozen en erg smakelijk. De frambozen worden zo milieuvriendelijk mogelijk geteeld.
Na zijn studie aan de Hogere Agrarische School heeft hij gewerkt in de rozenteelt en heeft daarna het ouderlijk bedrijf van overgenomen en vijf jaar heeft hij hier paprika’s geteeld. Hij besloot te stoppen omdat hij zich niet kon verenigen met de schaalvergroting binnen de groententeeltsector. Hij is zijn andere passie gaan volgen: het onderwijzen van kinderen. Maar toch ging het tuidersbloed weer sneller stromen bij de gedachte aan de frambozenteelt. Ard ontvangt heel veel basisscholen in de kwekerij en organiseert veel plukdagen. Zo is de combinatie gemaakt.

CHEF-KOK

Michiel de Bruijn, Chefs on Tour

Puur Smaak Diners verwelkomt Chef-kok Michiel de Bruijn. Michiel creëert met inventieve technieken een creatieve combinatie. Met de heerlijke frambozen van Ard zal hij de fruitige, zoete smaken van de frambozen laten pronken in de gerechten.
Michiel is opgeleid tot gespecialiseerd restaurantkok van het gilde van Nederlandse meester-koks. Als kok ontwikkelde hij zichzelf bij verschillende met Michelinsterren bekroonde restaurants. Zo heeft hij jarenlang gewerkt als souschef bij restaurant Vermeer in Amsterdam. Toch koos deze ‘sterrenkok’ uiteindelijk voor zijn eigen pad buiten de gebruikelijke restaurantmuren.