“EEN CULINAIRE SMAAKBELEVING OP DE PLEK WAAR ONZE PRODUCTEN VANDAAN KOMEN”

Aardbeienkas

14 april 2012

Puur Smaak Diners verwelkomt u op 14 april voor een diner in de kwekerij. We verleiden u met een exclusief viergangen diner die in het teken zal staan van de hollandse zomerkoning. Jeroen de Zeeuw van Bramasole Wijnen schenkt bij iedere gang een passende wijn.

Thema

Aardbeien

Chef

NIVEN KUNZ
Restaurant NIVEN*

Locatie

Westland Aardbei: Maasdijk 73-A, Gravenzande

Eerlijk
& lokaal

Een unieke diner ervaring

  • Aperitief en amuse
  • Rondleiding in de aardbeienkas
  • 4-gangen diner tussen de aardbeien
  • Topwijnen passend bij de gerechten
  • Afsluiting met koffie en aardbeienlikeur

“UNIEKE LOCATIES, PRACHTIGE PRODUCTEN EN PERSOONLIJK GASTVROUWSCHAP...EEN GARANTIE VOOR EEN AVOND PUUUR GENIETEN!”

LOCATIE

Kwekerij de Westlandse Aardbei

Heerlijke zoete vitaminerijke biologische aardbeien worden er geteeld onder glas bij Kwekerij de Westlandse aardbei van Jaco en Sandra Huysman.


CHEF-KOK

Niven Kunz, Restaurant Niven*

Puur Smaak Diners verwelkomt Chef-kok Niven Kunz.Niven raakte op zijn zeventiende geïnteresseerd in koken op sterrenniveau nadat hij ‘Pure Passie’ had gelezen van Jonnie Boer, chefkok en eigenaar van ‘De Librije’. Niven: ‘het sprak me aan dat hij alles zelf maakt. Ik ben met de trein naar Zwolle gegaan en heb gevraagd of ik een week stage bij hem mocht lopen. Een jaar later werd ik in dienst genomen.’ In 2005 kookte de toen 24-jarige Niven Kunz restaurant ‘t Raethuys in Wateringen naar een Michelinster. Eind 2009 herhaalde hij dit kunstje voor zijn restaurant in Rijswijk.

.

.