Custom diners

We zijn ons steeds meer bewust van wat we eten. We verkiezen bij voorkeur lokaal en authentiek geteelde producten boven macro-industrie. Steeds vaker willen we weten hoe onze ingrediënten groeien en waar ze vandaan komen.
Puur Smaak Diners verkleint de afstand tussen mens en eten. Gasten worden dichter bij de oorsprong van smaakvolle ingrediënten gebracht met een unieke eetbeleving op locatie. Een lange tafel met mooie verhalen, inspirerende gesprekken, maakt interessant gezelschap.

Een diner op maat

We organiseren een evenement dat perfect aansluit bij u of uw bedrijf past. We zorgen voor de unieke locatie, een top-chef die zich zal laten inspireren voor de producten van de locatie. Een prachtig gedekte tafel temidden van de ingrediënten, een sommelier die passende wijnen zal verzorgen, een diner met amuses en verschillende gangen: tot u helemaal verzadigd bent van alle pure smaken en bijzondere indrukken. Het enige waar u voor zorgt is de gasten die van deze unieke belevenis mogen genieten.

Wat is er allemaal mogelijk

Heeft u speciale wensen? Met een Puur Smaak Diner kunt u een unieke beleving creëren. Samen maken we de samenstelling die bij u past. Wilt u een specifieke chef die het diner verzorgt, we gaan het gesprek aan. Een bijzonder ingrediënt waarvan u graag meer wilt weten en proeven, we gaan op zoek. We houden van uitdagingen en steken graag onze nek voor u uit..

Puur Smaak

Custom Diners

Wilt u meer weten. Neem contact op met Djoeke, via de mail (info@puursmaakdiners.nl, een telefoontje (0615430330) of plaats een online aanvraag. We horen graag van u!

Bellen

06 154 303 30

Een custom diner is al mogelijk vanaf 30 personen.
Prijs in overleg.

“WAAR BEGIN JE ALS DE DINERLOCATIE EEN LEGE RUIMTE IS? DAN VRAAG JE DJOEKE.”

“HOE MOET ONZE IDEALE BRUILOFT ER UIT ZIEN? SAMEN MET DJOEKE HEBBEN WE EEN PRACHTIG PROGRAMMA SAMENGESTELD.”

Puur Smaak Custom Diners

  • Uw relaties eens ergens anders uitnodigen
  • Uw medewerkers helemaal uit hun werkomgeving halen
  • Met de familie uniek dineren
  • Omdat het leven een feest is